Doordat je op een moment dat het jou uitkomt vooraf je boodschappen bestelt, staan ze in de winkel klaar. Je hoeft niet meer helemaal de winkel door. Natuurlijk is het mogelijk om bij het ophalen nog wat extra boodschappen uit de winkel toe te voegen.

Vooraf bestellen

Door vooraf te bestellen is het daadwerkelijke boodschappen doen niet alleen sneller maar ook bewuster. Je gaat je afvragen wat je daadwerkelijk nodig hebt. Het boodschappen doen wordt minder geleid door de impulsen. Je bent ook nog eens minder tijd kwijt doordat je doorgaans groter inkoopt.

Snel ophalen

Natuurlijk vinden we het gezellig als je aan onze klantentafel even een kopje thee drinkt en met andere klanten een praatje maakt terwijl je de boodschappen ophaalt. Maar we begrijpen het ook als je soms snel tussen het wegbrengen van de kinderen door de boodschappen komt ophalen. Niet alleen staat alles wat je besteld hebt, al voor je klaar in je klantenvak en in de koelcel; je boodschappen kunnen direct in je (fiets)tas of in de auto want ze zijn al in de kassacomputer geregistreerd. Zelfs je boodschappen betalen hoeft niet per se in de winkel.

Bezorgen

In bepaalde gevallen kunnen deĀ  boodschappen ook thuis worden bezorgd. Woon je in (de directe omgeving van) Gent, dan kunnen we beroep doen op de fietskoerierdienst Cargo Velo. De vergoeding daarvoor hangt af van het totaalgewicht van je boodschappen en van het tijdsvenster waarin ze bij je geleverd kunnen worden.